10 vinkkiä aloittelijoille ja yleisiä vedonlyöntivirheitä


Oletko kuullut online-urheiluvedonlyönnistä ja haluat nyt tutustua tähän uuteen maailmaan pitääksesi hauskaa ja, kuka tietää, ansaitaksesi lisätuloja? Et siis ole ainutlaatuinen. Kiinnostus on kasvanut vuodesta 2018, jolloin nettivedonlyönti vapautettiin täällä Suomessa. Siitä lähtien kaikki nettipelialan suuret ”toimijat” ovat kääntyneet Suomen valtavien markkinoiden puoleen, mikä on tuonut maahan hyvin monipuolisen ja laadukkaan palvelutarjonnan.
Tästä todellisuudesta ei pääse pakoon: urheiluvedonlyönti on tullut jäädäkseen markkinoilla, jotka kasvavat tulevina vuosina. Ja jos etsit vinkkejä aloitteleville vedonlyöjille jalkapallossa tai muissa urheilulajeissa, on todennäköistä, että vedonlyönti on valloittanut sinut siinä määrin, että haluat tietää hieman enemmän, koska aiot sijoittaa rahasi.
Kuten kaikessa elämässä, harjoittelu auttaa. Joten kun tiedät, kuinka taitavat pelaajat lyövät vetoa, päätöksesi on helpompaa. Jos haluat oppia hieman enemmän ja ryhtyä vedonlyöjäksi suurella todennäköisyydellä menestyä, lue nämä vinkit, jotka auttavat sinua arvausten valinnassa.
On olemassa useita varotoimia, jotka sinun tulee tehdä ennen tilin avaamista vedonvälittäjässä ja ensimmäisen talletuksen tekemistä. Aloitteleville pelaajille annettujen vinkkien joukossa on yksi, joka näyttää meille itsestään selvältä: pelaa huvin vuoksi, älä sillä odotuksella, että ansaitset omaisuuksia ja tulet miljonääriksi asettamalla vetoja. Aloitetaan siitä lisätäksesi mahdollisuuksiasi voittaa rahaa urheiluvedonlyönnissä.
https://www.vedonlyöntisivustot.com/


Vinkki 1 aloittelijoille vedonlyönnille: Urheiluvedonlyönnin tulee pitää hauskaa


Aloitteleville pelaajille tarkoitettuja vihjeitä koskevassa tutkimuksessamme emme löytäneet tätä vinkkiä korostettuna. Ja siksi päätimme aloittaa tästä. Jos olet aloitteleva pelaaja, saatat tehdä virheitä. Mutta älä lannistu: voit estää ne lukemalla nämä vinkit, eivätkä kokeneimmatkaan ostajat aina ymmärrä sitä oikein. Ja niin paradoksaalista kuin tämä sinusta tuntuukin, tämä on urheiluvedonlyönnin jännittävin puoli.
Tuloksen epävarmuus jalkapallossa ja missä tahansa urheilulajissa johtaa siihen, että vedossasi tarvitaan tarkkuutta. Tietojen kerääminen johtaa sinut tietoiseen vedonlyöntiin. Ja tietoisella vedolla on suurempi mahdollisuus onnistua. Tässä tapahtumaketjussa sinulla on hauskaa vedonvälittäjissä. Älä koskaan unohda, että tämän pitäisi olla päätavoitteesi, kun etsit näitä sivustoja. Ja tämä vinkki on aloittelijoille ja kokeneemmille.


Vinkki 2 aloitteleville vedonlyöjille: Varmista, että vedonvälittäjä on turvassa


Valmiina hauskanpitoon? Ennen tilin luomista on vielä muutama vaihe tehtävänä. Sinun on varmistettava, että vedonlyöntisivusto, jolle aiot luoda tilin, on turvallinen. Ja tämä on erittäin helppo vaihe. Ensinnäkin siksi, että näitä markkinoita tutkitaan erittäin tarkasti ja siellä on useita täysin luotettavia arvostelusivustoja. Tee omaa tutkimusta, vieraile foorumeilla, tarkista ystävien mielipiteet, jotka saattavat tuntea nämä markkinat ja voit olla varma, että olet turvallisella pohjalla.
Mutta älä huolehdi. Jos olet aloittelija ja etsit vedonlyöntivinkkejä, tunnet varmasti jo maailman tärkeimmät vedonvälittäjät. Ne perustavat toimintansa käyttäjän turvallisuuteen ja siksi niistä on tullut arvostettuja. Tässä on joitain vedonvälittäjiä, joihin voit luottaa:
● Betano
● Bet365
● Dafabet
● Urheiluvedonlyönti
● Betsson
● Betfair
● Lsbet
● Sportbet
● Vbet
● NetBet
● 1xBet
Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Markkinoilla on monia vaihtoehtoja, jopa vähemmän tunnetuilta vedonvälittäjiltä, ​​joiden avulla voit asettaa vedon turvallisesti. Älä kuitenkaan koskaan unohda: älä ota riskejä tässä valinnassa ja rekisteröidy vain, jos olet täysin varma, että sivusto on turvallinen. Sinun täytyy tehdä talletus panostaaksesi, eikö niin? Joten rahasi ansaitsevat kaiken huolenpidon.

Vinkki 3 aloitteleville pelaajille: Ole kurinalainen


Jos loit tilisi ja aiot aloittaa seikkailusi, sinun on oltava tiukka ja kurinalainen. Omaksu sijoittajaasenne, etsi parhaita markkinamahdollisuuksia ja aseta tavoitteita. Kuinka paljon rahaa haluat ansaita päivässä? saavutitko sen tavoitteen? Sinun pitäisi varmaan lopettaa. Asettamalla voittotavoitteita se voi toimia myös päinvastoin: kuinka paljon voit menettää tietyllä ajanjaksolla?
Kuri on avaintekijä menestyksen saavuttamisessa kaikilla osa-alueilla. Älä koskaan unohda käyttää tätä valttikorttia eduksesi, kun asetat urheiluvedonlyöntiäsi ja etsit rahaa. Aseta tavoitteita, aseta budjetti ja säilytä kurinalaisuus. Tässä pelissä kurinalaisuuden on tultava pelin ensimmäisessä osassa. Onni saapuu vasta maanantaina.
Monet pelaajat menettävät rahaa yrittääkseen saada takaisin tappiot nopeasti. Älä koskaan lankea siihen virheeseen. Älä edes etsi korkeita kertoimia "kaikki tai ei mitään". Jos koskaan pääset siihen pisteeseen, on hyvä aika miettiä strategiaasi uudelleen ja ehkä pitää tauko.


Vinkki 4 aloittelijoille: Kerää mahdollisimman paljon tietoa 


Olettaen, että kolme ensimmäistä vinkkiä on sisäistetty perusteellisesti, olet valmis hauskanpitoon. Tai pikemminkin: olet valmis seuraavaan vaiheeseen, joka sisältää tiedon keräämisen. Kaikki asiantuntijat neuvovat sinua: tietoinen veto onnistuu paljon todennäköisemmin. Kysy itseltäsi muutama kysymys:
● Mitä tiedän vedonlyöntini valloittaneesta tapahtumasta?
● Mitä tiedän urheilusta tai mestaruudesta?
● Mitä tiedän jalkapallojoukkueesta tai muusta? Mikä hetki se on meneillään?
● Mitä tiedän tekijöistä, jotka voivat määrittää tuloksen?
On olemassa lukuisia asioita, jotka määräävät lopullisen tuloksen ja jotka ohittavat suosimissäännön. Tässä suhteessa on kätevää puhua tilastoista. Tilasto ei takaa tuloksia, mutta se on varmasti tieto, jota sinun tulee käyttää, varsinkin jos olet aloittelija, mutta vaikka olisit kokenut peluri. Se on osa tiedon keräämistä: älä koskaan unohda tilastoja joukkueiden välisestä historiasta pelaajien läpikäymiin hetkiin. Muista aina: matematiikka on osa peliä.
Työkaluna voit ja kannattaa tutkia foorumeita, joilla on tiedon jakamista, tai sivustoja, joiden sisältöä on asiantuntijoilta ja jotka on suunnattu pelaajille. Vaihtoehtoisesti voit aina tehdä hakuja hakukoneilla. Hyvistä urheiluvedonlyöntisivustoista ei ole pulaa, ja ne tarjoavat erilaisia ​​vinkkejä, vedonlyöntioppaita, strategioita, oppaita ja kaikkea asiaan liittyvää tietoa.
Älä koskaan unohda tätä vinkkiä: veto, jossa on tietoa tapahtumasta (ja kaikesta sitä ympäröivästä), onnistuu paljon todennäköisemmin. Alenna menestyksesi onnea ja lisää tietoprosenttia hyvässä suorituksessasi. Jos olet uusi urheiluvedonlyönnissä, säilytä aina halu tietää lisää. Jos et ole aloittelija, tämä vinkki on jo hyvin sisällä.
Pelien katsominen, joissa vedät, auttaa myös sinua samalla logiikalla kuin tiedon kerääminen.

Vinkki 5 uusille pelaajille: Aseta budjettisi


Nyt olet luonut tilisi, olet alkanut ymmärtää, miten vedonlyönti toimii, olet jo ymmärtänyt, että sinun on oltava aina ajan tasalla. On aika täydentää tiliäsi aloittaaksesi vedonlyönnin, eikö niin? Oikeastaan ​​väärin. Odota hetki, sillä emme ole vielä puhuneet budjetista.
Tavoitteesi on voittaa rahaa samalla kun pidät hauskaa vedonlyönnistä, mutta sinun on aina muistettava, että on todennäköisyys, että arvauksesi epäonnistuu. Sinun on asetettava budjettisi. Vedonlyönti on hauskaa, joten sijoita aina taloudellisten mahdollisuutesi puitteissa ja pysy aina ajan tasalla pelikassasi kehityksestä.
Aseta vedonlyönnissä prosenttiosuus pelikassastasi maksimikatoksi. Kokeneemmat vedonlyöjät suosittelevat 5–10 prosentin rajaa vetoa kohden. Tässä tapauksessa, jos veto menee pieleen, menetät vain 10 % pelikassastasi ja pidät loput 90 % vedonlyöntihauskan jatkamista varten.
Kun saat vedon oikein, voit valita johdon tunteman säännön. Oletetaan, että alkuperäinen talletuksesi oli 100. Arvauksesi pitivät paikkaansa ja nyt katsot tiliäsi ja näet 200 pelikassan. Olet jo tuplannut sijoituksesi, eikö niin? Joten jaat sen kahtia: vedät puolet ja jätät toisen puolen jatkamaan vedonlyöntiä. Koska olet jo nostanut 100, kaikki ansaitsemasi tästä lähtien on puhdasta voittoa. Ja tiedäthän, kun tuplaat tämän arvon uudelleen, toista vain sääntö jakaa se kahtia.

Vinkki 6 aloittelijoille: Valitse vain yksi liiga


Jalkapallovedonlyönti toimii tässä esimerkkinä. (KANSALLISUUSMAA) rakastaa jalkapalloa ja seuraa kaikkea tarkasti. Pelaajat ovat maailman parhaita, fanit jännittäviä, klassikot ja kilpailut tekevät koko jalkapallon ympäristöstä entistä juhlavamman. Mutta tiedätkö tarpeeksi tehdäksesi tietoisia vetoja, kuten aiemmin mainittiin?
Jos olet aloittelija, sinun tulee rajoittaa vetosi vain yhteen markkina-alueeseen. Tehokkuus lisääntyy, jos rajoitat hakusi yhteen liigaan sen sijaan, että keräät tietoja useista turnauksista, joista et tiedä, ja et sitten pystyisi lukemaan ja ymmärtämään kaikkea. Valitse yksi liiga, vain yksi ja pysy ajan tasalla saadaksesi suurimmat mahdollisuudet menestyä vedoissasi.
Haullasi löydät monia "asiantuntijoita", jotka tietävät kaiken jokaisesta liigasta, jokaisesta joukkueesta, jokaisesta pelaajasta. He seuraavat Brasileirãon Serie B:tä, he tietävät kaiken Saksan Bundesliigasta, he eivät missaa yhtään peliä Argentiinan liigassa, he seuraavat Meksikon ja Yhdysvaltojen mestaruuksia... Nyt ajattelet: tietääksesi kaiken tämän , milloin he nukkuvat? Milloin heillä on aikaa syödä, olla perheen kanssa, tehdä päivittäisiä ostoksia? Varo henkilöä, joka tietää kaiken kaikesta.
Jopa Serie A:ta käsittelevien toimittajien on vaikea tietää kaikkea kilpailusta ja joukkueista. Kun löydät vinkkejä, jotka kertovat yhtä paljon yhdestä testistä kuin kolmesta tai neljästä muusta, pysy siinä. Keskity vain yhteen liigaan, johon päätät seurata panostaaksesi. Ajan myötä, kun tunnet itsellesi sopivan, voit harkita toisen mestaruuden lisäämistä listallesi. Tietysti voit lisätä muita tapoja. Mutta sinulla on kaikki aika maailmassa.

Vinkki 7 uusille pelaajille: Tallenna historiasi


Vetosi rekisteröidään käyttämäsi vedonvälittäjän verkkosivustolla. Ajan myötä huomaat, että tällaiset tiedot eivät riitä. Jonakin päivänä mietit, lyödätkö vetoa arvauksellesi joukkueelle A, ja tästä asetettujen vetojen luettelosta löydät tulokset, mutta et joukkueen tilannetta vetohetkellä.
Näin ollen jokaisen aloittelevan vedonlyöjän tulisi aloittaa heti tekemällä oma tietue tehdyistä vedoista. Ja tämä pätee myös kokeneempiin vedonlyöjiin, vaikka he eivät pystyisikään palauttamaan vanhojen vetojen yksityiskohtia. Tämä on toinen työkalu, jonka avulla voit maksimoida onnistumisen todennäköisyytesi. Ja voit tehdä laskentataulukon joko muistikirjaan tai tietokoneohjelmaan, kuten Exceliin.
Kun asetat vetoa, tallenna kaikki vedon tiedot:
● kertoimet
● sijoitettu määrä
● päivämäärä
● vedon lopputulos
Nyt se on tärkeää: tallenna myös tämän vedon syyt. Näin voit säätää herkkyyttäsi yksityiskohtiin, jotka voivat vaikuttaa vedon tuloksiin. Saatat esimerkiksi huomata, että kaudella on hetkiä, jolloin joukkue näyttää olevan väsynyt, mikä vaikeuttaa maalintekoa ja siten pelien voittoa. Kannattaako tässä esimerkissä lyödä vetoa tämän joukkueen voitosta? Voit yhtä hyvin säästää rahasi toiseen arvaukseen, jolla on suurempi menestysmahdollisuus.


Vinkki 8 aloittelijoille: vertaa vedonvälittäjiä


Muistatteko vielä kuinka valita vedonvälittäjä, eikö niin? Sen on oltava turvallinen ja siinä on oltava kaikki työkalut, joita tarvitset aavistuksen tekemiseen. Mutta sinun ei tarvitse rajoittua vain yhteen vedonvälittäjään. Määrittämäsi budjetin rajoissa (olemme kattaneet senkin, muistatko?) voit valita, käytätkö kahta tai kolmea vedonvälittäjää.
Mitä hyötyä tästä on? Ota kaikki irti tietyistä palveluista. Yhdellä vedonvälittäjällä voi olla edullisemmat kertoimet muualla pelaavalle joukkueelle, mutta toinen voi maksaa kulma- tai korttivedonlyönnillä. Aivan kuten sinun on otettava selvää markkinoista, joilla aiot lyödä vetoa, sinun on myös verrattava saatavilla olevia tarjouksia, jotta voit asettaa vetosi edullisemmilla kertoimilla.
Sama koskee live-vedonlyöntiä. Katsotko peliä ja uskotko, että pelitapasi vuoksi joukkue A tekee maalin joukkueen B yli? Ota siis yhteys kahteen käyttämääsi vedonvälittäjään – tai korkeintaan kolmeen (koska sijoitustasi ei kannata hajauttaa liikaa) – ja vertaa kertoimia, joita ne antavat tämän pelin eri markkinoille.
Samoin vertaat bonuksia, joita vedonvälittäjät tarjoavat houkutellakseen uusia asiakkaita. Kiinnitä huomiota olosuhteisiin, kuten näiden bonusten lunastamiseen tarvittaviin rulliin, ja käytä tätä rahaa vedonlyöntistrategiasi tarkentamiseen. Voit menettää tämän bonuksen ja saada tietoa siitä, että se on tulevaisuudessa entistä arvokkaampaa, koska se auttaa sinua määrittelemään parhaan strategian pelaajaprofiilillesi.
Jos haluat, jätä tämä osa myöhemmäksi. Loppujen lopuksi, jos olet aloittelija, et ehkä halua tehdä useita rekisteröintejä eri vedonvälittäjiin. Mukauta strategiasi aina tietosi mukaan.

Vinkki 9 aloitteleville pelaajille: pelaa viileästi


Kurin tärkeys on jo selitetty, joten sama koskee aikaa. Haluat pitää hauskaa, joten sinun ei tarvitse pelata kaikkea kerralla. Niin onnekas kuin oletkin, vedonlyönti ei tee sinusta miljonääriä yhdessä yössä. Älä kiirehdi, anna asioiden tapahtua. Olet jo tehnyt valmistelutyösi, nyt on luottamusta ja vedonlyöntiä.
Tutustu omaan tahtiisi. Tarvittaessa voit jopa pitää tauon ja palata toisena päivänä lyömään vetoa uudelleen. Älä pidä kiirettä ja ajattele aina pitkällä tähtäimellä. Onko sinulla ollut onnea? Hyödynnä jo ansaitsemasi palkinnot ja pidä hauskaa hyvän illallisen parissa tai osta lippu nähdäksesi suosikkijoukkueesi pelaamassa stadionilla. Oletko ollut epäonninen? Kevennä päätäsi toisella hauskanpidolla ja palaa takaisin, kun tunnet aavistuksen palaavan raiteilleen.


Vinkki 10 uusille pelaajille: Lyö vetoa Sydänklubista huolella 


Tämä on ehkä vaikein vinkki seurata. Loppujen lopuksi luulimme aina tietävämme kaiken klubistamme ulkoa, eikö niin? Mutta kun rahamme ovat mukana, ei ehkä ole hyvä idea lyödä vetoa rakkaalle joukkueellemme. Niin paljon kuin rakkautemme seuraa kohtaan, se voi hämärtää ajattelumme. Jopa kokeneet pelaajat joutuvat usein tähän virheeseen.
Olet jopa hyvin perillä seuran ajankohtaisista asioista. Tiedä, mikä pelaaja on korostettuna ja mikä ässä jättää seuraavan pelin väliin rangaistuksen tai loukkaantumisen vuoksi. Luotat valmentajan puheeseen, joka puhui useita syitä uskoa voittoon. Mutta tunteesi voivat aina estää vetoa sydänmailasi asettamasta kylmään.
Kun sotket tiimisi kanssa, sinulla on vain yksi ratkaisu: jos et pysty tekemään kylmää päätöstä, laita panokset sivuun. Ymmärrä, että toiveesi, että sydämesi seura voittaisi, ei lisää sen voiton todennäköisyyttä.

Yleisiä virheitä, joita jopa kokeneet pelaajat tekevät


Olemme jo maininneet tässä artikkelissa useita virheitä, jotka ovat yleisiä urheiluvedonlyönnissä. Jotkut syyllistyvät jopa usein kokeneiden pelaajien toimesta, kuten aavistus, joka liittyy sydämen kerhoon, kuten juuri mainittiin.
Yksi vihjeistä puhuu kurinalaisuudesta, toinen budjetista ja pankin johtamisesta... Oletko pysähtynyt huomaamaan, miten ne liittyvät toisiinsa? Pidetään asia yksinkertaisena: jos sinulla ei ole kurinalaisuutta ja kärsivällisyyttä, jos sinulla on kiire voittaa vedonlyönnillä, on mahdollista, että päädyt pilaamaan pelikassasi. Koska hän ei pelannut rauhallisesti tai koska hän ylitti asettamansa katon.
Pitää vain muistaa olla kurinalainen. Voitat jotkin vedot ja häviät toiset. Tappio on väistämätön. Jos jättiläiset, kuten Real Madrid, PSG, Manchester City tai Bayern München, joskus häviävät pelinsä, kuinka aloitteleva peluri saisi kaikki arvauksesi oikein? Sinun tarvitsee vain ylläpitää emotionaalista kurinalaisuutta ja hyväksyä, että vedon häviäminen on osa tätä peliä ja myös hauskanpitoa: myönnetään se, jos voittaisit aina, sinusta tulisi jopa miljonääri, mutta et tekisi sitä. pidä hauskaa.
Ole siis kärsivällinen vedonlyönnissä ja aina aavistuksissa keräämiesi hyvien tietojen tukena. Toinen vinkki, muistatko? Mikä tahansa arvaus voi mennä pieleen, mutta mitä paremmin se pidetään, sitä todennäköisemmin se onnistuu.
Toinen yleinen virhe on pyrkiä korkeiden kertoimien perään sitoutumatta valmistelutyöhön. Kyllä, se joukkue on kuuluisa, heillä on jopa ässät, mutta jos et ole kerännyt tarvitsemaasi tietoa, lyöt sokeasti. Kannattaako riskeerata rahasi vain houkuttelevan pariton illuusion vuoksi? On parempi, että keskityt valitsemaasi liigaan, joukkueisiin, joita seuraat tarkasti ja tutustut yksityiskohtaisesti.
● Huomaa: Aloittelevien pelaajien hyvin yleinen virhe on asettaa useita vetoja erittäin todennäköisiin tuloksiin (pienemmillä kertoimilla) siinä uskossa, että yllätyksiä ei tapahdu. Kertoimien seuraaminen on järkevää, mutta yllättävän tuloksen sulkeminen pois on virhe.
Vasta sitten, työllä ja kärsivällisyydellä, voit mukauttaa tietosi ja herkkyytesi pelaajaprofiiliisi. Älä heitä kaikkea pois vain siksi, että näit erittäin korkean kertoimen tai koska luit vinkin asiantuntijalta, joka tietää Brasileirãosta yhtä paljon kuin Puolan liigan ja Meksikon kolmannen tai neljännen divisioonan. Jos haluat menestyä urheiluvedonlyönnissä, keskity siihen, mitä tiedät. Ja tiedät miksi työskentelit saadaksesi tietoa.
Koska painotamme kärsivällisyyden tärkeyttä, on syytä saada kurinalaisuutta uudelleen ansaitaksesi rahaa urheiluvedonlyönnissä. Tulee vain aika, jolloin vetosi eivät toimi. Niin paljon kuin yrität, niin paljon kuin yrität saada strategian oikein, jonain päivänä sinulla on epäonninen sarja. Tuolloin kärsivällisyys ja tunnekuri ovat välttämättömiä.
Muuten, mikä on mielentilasi panostaessasi? Päätöksenteko riippuu henkisestä ja fyysisestä tasapainostasi. Oletko koskaan ajatellut sitä? Ja tämä pätee jokaiseen elämääsi tekemäsi päätökseen.
Jos asiat eivät mene hyvin, joudut vastustamaan turhautumista. Ensimmäinen vaistosi saattaa olla asettaa enemmän panoksia ja enemmän vaikuttavaa arvoa, jotta voit toipua tappiosta nopeasti. Ja tämä on yksi pahimmista virheistä, joita pelaaja voi tehdä. Ei vain aloittelija, vaan myös kokeneemmat joutuvat tähän virheeseen usein.
Jos häviät, häviät. Teit kaiken mitä sinun piti tehdä, eikö niin? Sait tietoa, vertailit kertoimia, heitit rahaa asettamaasi kattoon... Teit kaiken mitä piti tehdä, se ei vain toiminut. Pysy keskittyneenä, seuraa strategiaasi ja näet pian panoksesi maksavan jälleen. Ja tyhjästä saat takaisin ilosi urheiluvedonlyönnillä.
Näiden yleisten vedonlyöntivirheiden varoitusten ansiosta olet valppaampi ongelmista, joita kohtaat matkan varrella. 10 vihjettä aloitteleville vedonlyöjille ansaita rahaa urheiluvedonlyönnissä, olet valmis asettamaan vetosi tunnollisesti ja muodostamaan strategiasi pitääksesi hauskaa samalla, kun haluat ansaita lisätuloja.
Nyt sinun tarvitsee vain valita suosikki vedonvälittäjäsi, rekisteröityä kahdelle tai kolmelle, jotka sisältävät sinua kiinnostavia tarjouksia tervetuliaisbonuksena, jotta voit testata strategiaasi, laskea budjettisi ja alkaa lyödä urheiluvetojasi. Ja pidä hauskaa vedonlyönnin aikana. Hyvää työtä ja onnea.